Easterwood

11 de Golden

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Friesland, Appelscha
 

Voorzieningen

 1. 3 slaapkamers
 2. Omheining 120 cm hoog
 3. Senseo en Dolce Gusto apparaat
 4. Vrieskast voor o.a. hondenvoer
 1. Afwasmachine
 2. Voor 1 tot 5 personen
 3. 4 honden of meer in overleg
 1. 1-4 honden toegestaan
 2. Grote omheinde tuin
 3. Wasmachine en droger aanwezig
 

Omschrijving

De Golden is een modern huisje voor 5 personen en kenmerkt zich door een enorme omheinde bostuin van 1000 m2. Het is het best verhuurde huisje van Easterwood en dat zegt alles. Door de ligging ook optimaal geschikt voor ATB-ers.

 • Zeer grote tuin van 1250 m2 waarvan 1000 m2 met omheining van 120 cm hoog
 • Woonoppervlak beneden 50 m2 en boven 40 m2
 • Roken binnen verboden
 • Ligt in het grootste losloopgebied van Drent Friese Wold
 • Drie slaapkamers voor totaal vijf personen
 • Moderne badkamer met inloopdouche
 • Vier tot zes honden toegestaan afhankelijk van grootte
 • Zwemvijver, behendigheidsbaan en speelveld op 7 autominuten
 • Wasmachine, droger, vrieskast en afwasmachine aanwezigDe Golden kenmerkt zich door de enorme bostuin, waarvan ruim 1000 m2 is omheind met een 120 cm hoog fijnmazig hekwerk zodat uw hond(en) niet kunnen weglopen. Vanuit de tuin loopt u direct het losloopgebied in (ruim 8 km2) van het Nationaal Park Drent Friese Wold met uitgestrekte bossen, heide en zandverstuivingen met geweldige wandel- en fietsmogelijkheden. Ook voor ATB-ers is deze omgeving een feest. De uitdagende en goed onderhouden ATB route loopt direct achter de Golden langs.

Van binnen is de Golden in recent helemaal verbouwd en nieuw en modern ingericht. Er is ruimte voor vijf mensen verdeeld over drie slaapkamers. Het deels overdekte terras ligt pal op het zuiden en is dus super zonnig. Door de beschutte ligging heeft u geen last van wind en is het er al snel goed toeven. Ook op regenachtige dagen kunt u dus lekker buiten zitten. Natuurlijk zijn voldoende tuinstoelen en ligbedden aanwezig. Een BBQ regelen we op afspraak.

Ook binnen ontbreekt het u aan niets. Achter de voordeur is een ruime hal met alle ruimte om uw honden aan te lijnen of schoon te maken na een (natte) wandeling. De lichte en ruime zitkamer loopt door in de halfopen keuken en eethoek. De koks kunnen genieten van alle gemakken zoals een inbouw magnetron, hete lucht oven, vijf pits gasfornuis en afwasmachine. Keukengereedschap, serviesgoed, pannen, messen en bestek zijn er in overvloed. In de zitkamer staan twee comfortabele banken en een draaistoel. Er is een flat-screen LG televisie met KPN internet TV en een Blue Ray DVD speler. Een mooie stereo met Bluetooth om makkelijk uw telefoon te koppelen maakt het compleet.

De Golden heeft drie slaapkamers. Beneden staat een dubbel bed van 160 x 200 tezamen met voldoende kastruimte. Bij bezetting met twee personen is de Golden dus als bungalow te gebruiken. Boven zijn nog eens twee royale kamers. Eén daarvan met een tweepersoonsbed van 160 x 200 en een andere kamer met een los bed. In totaal kunnen er dus vijf mensen slapen. U slaapt op comfortabele hotelkwaliteit Ravensberger koudschuim matrassen. Op de bovenverdieping is een zolderruimte waar u een Siemens wasmachine en droger aantreft en tevens een vrieskast voor bijvoorbeeld hondenvoer.

 In de Golden mag binnen niet gerookt worden!