Easterwood

06 De Berner Sennen

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Friesland, Elsloo
 

Voorzieningen

 1. 3 slaapkamers
 2. Extra hondenkamer beneden
 3. Omheining 160 cm hoog
 4. Vrieskast voor o.a. hondenvoer
 1. Afwasmachine
 2. Voor 1 tot 5 personen
 3. 4 honden of meer in overleg
 4. 1-4 honden toegestaan
 1. Van 1-5 honden toegestaan
 2. Wasmachine en droger aanwezig
 3. Omheinde tuin
 

Omschrijving

Rustig gelegen vakantiewoning voor 4 personen op 200 meter van het Drents-Friese Wold en losloopgebieden. Vrij uitzicht over de akkers en weilanden en een terrastuin van ruim 100 m2 met 160 cm hoge omheining.

 • Losloopgebied op 200 meter en honden spartelvijver op 15 minuten
 • Twee slaapkamers boven voor totaal vier personen
 • Badkamer met separate douche en bad
 • Hondenkamer met vrieskast voor voer
 • Woonoppervlak 110 m2
 • Zonnige tuin 100 m2 met omheining van 160 cm hoog
 • Veel privacy en tot vijf honden toegestaan
 • Behendigheidsbaan en omheind speelveld op vijf autominuten
 • Gratis WiFi, satelliet TV, Blue Ray DvD en Stereo
 • Zeer complete keuken met afwasmachine
 • Was- en droogcombinatie beschikbaar


Binnen drie minuten staat u in het bos en dito losloopgebied. Op een kwartiertje lopen is een heerlijke honden spartelvijver. De terrastuin heeft door de ligging extreem veel privacy en geeft rust indien uw honden snel aanslaan. Er zijn voldoende tuinmeubelen en een barbecue op aanvraag. Vanwege de zonnige ligging is aan de gevel is een elektrisch zonnescherm bevestigd. De tuin is 160 cm hoog omheind zodat van ontsnappen geen sprake is. Recent is de tuin stevig aangepakt en is er weer overal zon en een prachtig vrij uitzicht over de omliggende akkers en bos.

Op de begane grond is de entree, een badkamer met ligbad en separate douche, apart toilet en een complete keuken die van alle kookgemakken is voorzien. De ruime zitkamer is gezellig ingericht en voorzien van LCD HD-TV en stereo. Er is ultrasnel WiFi. Op de begane grond is een kamer helemaal ingericht als hondenkamer, Met extra opbergruimte, een diepvries voor het voer en u kunt het afsluiten met een hekje of met de deur. Zo’n ruimte is erg handig indien u met meer honden komt of benches wilt neerzetten.

Op de bovenverdieping vindt u twee slaapkamers voor elk twee personen. De ene heeft eind 2016 een nieuwe inrichting gekregen met o.a. een dubbel bed van 160 x 200 en de andere is voorzien van twee uitstekende boxsprings. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken voor u klaar. De auto kunt u parkeren op de grote parkeerplaats of voor laden en lossen naast de vakantiewoning. De Berner Sennen is qua bouw hetzelfde als de Newfoundlander en de Leonberger. Qua inrichting en ligging zijn er echter wel verschillen die elk huisje een eigen karakter geeft.

Op vijf autominuten vindt u op het terrein van Easterwood in Makkinga een uitgebreide behendigheidsbaan, speelveld, zwemvijver en hondenwasplaats. U kunt daar zo vaak gebruik van maken als u wilt.

 In de Berner Sennen mag binnen niet worden gerookt.